top of page

Nyhetsbrev - April 2024

Uppdaterat: 3 apr.


NovoVias VIP-sida flyttas till New Zenler kursplattform


För två år sedan startade jag min VIP Online Community och sedan dess har över 700 personer tillgång till sidan genom en nyckelring. Där har jag lagt upp filmer, säsongsaktiviteter (t.ex. julbingo), min bokkollektion, övningar, mindfulness ljudfiler, tips på poddar och annat smått och gott.

Nu har jag flyttat VIP-sidan till en ny plattform som heter New Zenler. Egentligen är New Zenler en kursplattform så VIP-materialet är uppdelat i teman eller "kurser". Det som är extra kul med denna plattform är att vi har en "riktig community" där vi kan chatta, nätverka, dela erfarenheter och förmedla kunskap till varandra.

Gå in med nyckelringen och följa instruktionerna för att registrera dig på den nya plattformen. Det är GRATIS för alla mina utbildnings- och handledningsdeltagare samt kunder. Eller varför inte ladda ner New Zenlers app och få notifikationer.


Vad är på gång under våren?

Under våren finns det massor av givande kurser, utbildningar, handledningsgrupper och möten med personer som också brinner för MI.

Vill du hjälpa mig?


Jag behöver frivilliga MI-intresserade som vill hjälpa mig spela in en instruktionsvideo där vi använder mitt BÖRS-kortspel. Kontakta mig för mer information här.MI i skolan


Boken MI-Motiverande samtal på högstadiet. Att stärka elevers lärande har nu släppts och vi kommer att ha en bokrelease under våren. Nyfiken på boken? Du hittar den här.

MI-konferens 2024


Smart utbildningscentrum anordnar en 2-dagars konferens för MI-intresserade. Här kommer vi att få ta del av spännande och intressanta föreläsningar och utbyta en massa erfarenheter. Mer info finns här.
Kompetensutveckling för skolpersonal


Den 29 oktober på höstlovet samlas en mängd kunniga föreläsare (inklusive mig) för att lärare och skolledare ska kunna ta del av kunskap, erfarenheter och praktiska råd kring undervisning, pedagogik och lärande. Sprid gärna till skolpersonal du känner. Det kostar inget.
NovoVia Radio Show


Nya avsnitt om MI i skolan och MI med gravida patienter kommer ut under våren. Titta gärna på tidigare avsnitt här.NovoVias virtuella MI-caféer


NovoVia erbjuder en kostnadsfri mötesträff för dig som är intresserad av att använda MI i din vardag, nätverka och dela

erfarenheter med andra. Anmäl dig här.
Utbildning i MI med grupper


Datum: 9-11 september

Plats: Partille

Kostnad: 6 500 kr ex. moms/person. Bokar du innan 15 augusti 2024 får du Earlybird-priset av 5 500 kr/person ex. moms.

Mer information finns här.


Tack för att du läste mitt nyhetsbrev!

Varma hälsningar,

Jennifer

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page