top of page

Hem |  NovoVias online VIP Community

Välkommen till min VIP online community 

Du har nu fått en nyckelring med tillgång till min online VIP Community. Jag erbjuder en plats för er att hålla kontakten med mig, följa mig både professionellt och personligt samt för att inspirera och motivera.

 

Jag vill se denna sida som en positiv plats för oss att hålla det arbetet vi gör tillsammans ”levande” även om vi inte kan träffas varje dag. Jag kommer att uppdatera sidan löpande med allt inom MI, t.ex. intressanta forskningsartiklar, kommande konferenser och inspirationsdagar och andra inspirerande tips.

Members Area

Members Area

Spela video
VIP online community

Kolla in min bokevent

Kolla in min bokevent som ägde rum i slutet av september 2021, när min bok Kraften i Snacket släpptes i Sverige. Klicka på knappen nedan. 

 

​Lyssna på min företagsresa under 2021, föreläsningar av Richard Rutschman (co-författare av Motiverande samtal i skolan) och Dr. Kate Watson (författare av Only Trying to Help) och information från tre viktiga organisationer som betyder mycket för mig (Vägen ut! kooperativen, BUFFF och MIND). Och sist men inte minst, min pappas skål till mig.

E3946111-1.jpg
Bokevent
Nyhetsbrev

Ladda ner NovoVias nyhetsbrev genom att klicka på länken nedan.

Jennifers bibliotek

Boktips

Kolla in min bibliotek online här.

Video bloopers
Video - Att prata värderingar

Nyfiken på mer?

MATERIAL FÖR NEDLADDNING

Läs bloggen

bottom of page