HEM  |  FAQ

Vanliga frågor

Vad innehåller kursen?

Kursen består av teoriavsnitt, vardagsexempel, ljudfiler och videofilmer, bilder och hjälpmedel med mera, för att göra kursens innehåll meningsfull och lättbegriplig. Titta gärna på presentationen ovan för mer information om modulerna.

Hur lång tid tar det att genomföra kursen?

Detta är väldigt individuellt. Du väljer när, var och hur du vill genomföra kursen. Kursen är textbaserad och jag räknar med att själva läsandet i kursplattformen tar cirka 8 timmar. Utöver det väljer du hur mycket tid du vill, kan och är redo att lägga på de skriftliga-, tanke- och praktiska övningar som finns. För att få ut det mesta av kursen rekommenderar jag att du övar så mycket som möjligt med tonåringen i din närhet.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till kursen i 6 månader. Skulle du behöva/vilja få mer tid får du gärna höra av dig till mig

Får jag ett intyg?

Ja, absolut. Du får ett diplom för genomförd kurs.

Hur mycket kostar kursen?

Introduktionspriset är 425 kr inklusive 25% moms. Du betalar tryggt och säkert via Stripe på kursens plattform (Thinkific).

Kan jag betala med faktura?

Ja, absolut! Om du till exempel vill gå kursen via ditt arbete är det bara att skicka faktureringsuppgifter (namn, adress, referensnummer, mm) till jennifer@novovia.se

Kan jag låta någon annan ta del av kursen?

Nej. Det är inte tillåtet att dela med dig av dina lösenord, m.m. till en annan person. För mer information om våra användarvillkor.