top of page

Att leva ett liv jag inte behöver ta semester ifrån!

Uppdaterat: 2 nov. 2023

På semestern är jag ofta mycket klok och tänker på allt som jag kan göra för att leva ett liv som jag inte behöver ta semester ifrån. Det är lättare sagt än gjort.

Jennifer Ollis Blomqvist in Cypern

I år bestämde jag mig att använda mina kvällar mer effektivt och konstruktivt. Det betyder inte att jag ska ”göra” massor på kvällen men att jag ska i alla fall inte fastna framför TV. Kanske kan jag sitta i vårt nya hobbyrum och scrapbooka lite…


Eftersom jag arbetar med motivation och förändring är jag väl medveten om att motivation är en arbetsuppgift. Motivation anses inte vara en statisk eller fast egenskap, någonting som en person antingen har eller inte har. Den är påverkbar. En persons motivation kan påverkas genom samtal, av personer runt omkring (kanske vänner och familj) och av miljön man befinner sig i (till exempel arbetsplats eller gym).


Ett sätt att ta reda på vad som påverkar en persons motivation till förändring är att utforska det som är viktigt för dem, alltså personens värderingar. Så vad är det som gör det viktigt för mig att leva ett liv som jag inte behöver ta semester ifrån?


För att jag ska hålla i längden!!!


På vilket sätt är det viktigt för dig att leva ett liv du inte behöver ta semester ifrån?


Ha en underbar dag!

Jennifer

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page