top of page

LIGHTHOUSE CONVERSATIONS  |  OM E-KURSEN

Verktyg för att hjälpa dig motivera tonåringar

Kraften i snacket med tonåringar

E-kursen Kraften i snacket med tonåringar stödjer dig mot en bättre och fördjupad relation med tonåringen i ditt nätverk. Fokusera på dina styrkor och de positiva delarna av din kommunikation och upptäcka beprövade samtalsstrategier till att:

  • ​Engagera tonåringar i naturliga och meningsfulla samtal.

  • Förmedla ditt budskap och sätta gränser på ett respektfullt sätt.

  • Möjliggöra förändring, uppnå hållbara resultat och förbättra kommunikation med tonåringar.

Kraften i snacket med tonåringar är en e-kurs som genomförs i din egen takt. Du får tillgång till kursen i 6 månader och innehållet finns tillgängligt i textform eller som audiofil på datorn, surfplatta eller mobil. Du väljer när, var och hur du vill genomgå kursen. 

425 kr

Introduktionspriset är 425 kr inklusive 25% moms. Du betalar tryggt och säkert via Stripe på kursens plattform (Thinkific). 

9-11 timmar

 

Kursen tar cirka 9-11 timmar. Du väljer hur mycket tid du vill, kan och är redo att lägga på de skriftliga och praktiska övningar som finns. Du kan räkna med cirka 30 minuter per vecka.

6 månader

Du har tillgång till kursen i 6 månader. Skulle du behöva/vilja få mer tid får du gärna höra av dig till mig

Kursens innehåll​

Kursen består av teoriavsnitt, vardagsexempel, ljudfiler och videofilmer, bilder och hjälpmedel med mera, för att göra kursens innehåll meningsfull och lättbegriplig. 

Vanliga frågor

Vad innehåller kursen?

Kursen består av teoriavsnitt, vardagsexempel, ljudfiler och videofilmer, bilder och hjälpmedel med mera, för att göra kursens innehåll meningsfull och lättbegriplig. Titta gärna på presentationen ovan för mer information om modulerna.

Hur lång tid tar det att genomföra kursen?

Detta är väldigt individuellt. Du väljer när, var och hur du vill genomföra kursen. Kursen är textbaserad och jag räknar med att själva läsandet i kursplattformen tar cirka 9-11 timmar. Utöver det väljer du hur mycket tid du vill, kan och är redo att lägga på de skriftliga-, tanke- och praktiska övningar som finns. För att få ut det mesta av kursen rekommenderar jag att du övar så mycket som möjligt med tonåringen i din närhet.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till kursen i 6 månader. Skulle du behöva/vilja få mer tid får du gärna höra av dig till mig

Får jag ett intyg?

Ja, absolut. Du får ett diplom för genomförd kurs.

Kan jag betala med faktura?

Ja, absolut! Om du till exempel vill gå kursen via ditt arbete är det bara att skicka faktureringsuppgifter (namn, adress, referensnummer, mm) till jennifer@novovia.se

Kan jag låta någon annan ta del av kursen?

Nej. Det är inte tillåtet att dela med dig av dina lösenord, m.m. till en annan person. För mer information om våra användarvillkor.

Ekursen Kraften i snacket med tonåringar
FAQ's

"Ovärderlig hjälp i situationer där vi tidigare kört fast i dialog med våra tonåringar!"

Malin

När jag och min tonåring började prata på riktigt så förstod jag henne så mycket bättre".

Linda

bottom of page